Tuesday 21 February 2012

clouds





1)   Quotes

2)  Furniture

3)   Like alot

4)  Art


Ο φετινός χειμώνας ήταν μακρύς και δύσκολος.  Απίστευα πολλές μέρες συνεχόμενης συννεφιάς και γκριζάδας με κρύο,  πολύ κρύο.
Άνοστος ο γκρίζος ουρανός,  σε αντίθεση με έναν ουρανό γεμάτο σύννεφα.  Προσφέρει τις δραματικότερες εικόνες για κάποιον που θέλει να βγάλει μια φωτογραφία..  τα λατρεύω,  μαύρα και μπουκωμένα από νερό,  φωτισμένα από τις ακτίνες του ήλιου..  όπως και νά 'ναι έχουν τη δική τους άποψη και φωτογένεια που έχει δώσει έμπνευση σε πολλούς καλλιτέχνες.

Επειδή η Άνοιξη καραδοκεί,  και οι παγωμένες ανήλιες μέρες θα τελειώσουν σιγά προτείνω να τις χαρούμε λίγο ακόμη με μερικά απογεύματα μέσα στο σπίτι που μπορούμε να τα εκμεταλευτούμε με κάθε τρόπο..  αγαπημένες μουσικές,  ένα καλό βιβλίο..  ή μια πολύ όμορφη κατασκευή για κάποια γωνιά του σπιτιού..

Τα διακοσμητικά που σας προτείνω γίνονται χωρίς πολλά έξοδα,  από εκείνα τα κυλιδρικά ρολά από χοντρό χαρτόνι που κρύβονται στις συσκευασίες από αλουμινόχαρτα ή χαρτιά κουζίνας..  χρειάζεστε μονο ένα πολύ κοφτερό κοπίδι για να σκαλίστε επάνω τους τα σχέδια που θέλετε..  για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο σχετικό site.




5)  google.ca




6)  imgfave.com


Τελειώστε το συννεφιασμένο και κρύο σας απόγευμα με ένα ζεστό,  σπιτικό καφεδάκι  προσέξτε μόνο  τι θα επιτρέψετε να καθρεφτιστεί στην επιφάνεια του :):)

5 comments:

peny said...

Ολα είναι φοβερά,βγαλμένα απο παραμύθι!
Ερωτεύτηκα το δωμάτιο..
Οι κατασκευές πανέξυπνες..
Καλό απόγευμα να έχεις!

said...

ευαχαριστω πολυ !

Jolly said...

Α!!!ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟ...ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

said...

ολυμπια ευχαριστω.. χαιρομαι που σου αρεσαν.. καλο βραδυ

Owl Mommy Βέρα said...

Πολύ όμορφες εικόνες και η κατασκευή με το χαρτόνι ωραία ιδέα..
Είναι όμορφα τα σύννεφα, ας απολαύσουμε την εποχή..αλλάζει όπου να'ναι..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...